Brazilci tvrde da je ovo Peleov grob

 SCREENSHOT
GORBNICA NA STADIONU

VIDEO: Brazilci već spremaju Peleov sprovod? U javnost procurile snimke na kojima je navodno grob legende

Brazilci dijele snimke na kojima se nalazi Peleov grob, no dio njih smatra da je to tek marketing
Piše: SNObjavljeno: 26. prosinac 2022. 07:40

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, legendarni Brazilac Pele, se već neko vrijeme nalazi u bolnici gdje se bori s opakom bolešću. Rak debelog crijeva izgleda sve više napreduje, a njegova djeca su ovih dana objavljivala i potresne fotografije iz bolnice u kojoj se nalazi slavni nogometaš.

Zbog lošeg zdravstvenog stanja u kojem se nalazi, obitelj je i Božić proslavila u bolnici, uz njegovu postelju. Otprilike u isto vrijeme, na društvenim mrežama su se pojavile i snimke groba za koji brojni navijači u Brazilu misle da je baš Peleov.

Snimke koje po društvenim mrežama dijele Brazilci pokazuju radnike koji izvode radove na stadionu Santosa u kojem se Pele i proslavio i za koji je u 638 utakmica zabio 619 golova. Radnici na snimkama unose velike blokove na stadion na čijem se centru nalazi veliki šator.

Osim toga, dio snimaka pokazuje i prostorija u kojoj se nalazi grob gdje bi Pele navodno počivao nakon smrti, odmah pored svoje biste. Dobar dio navijača i medija u Brazilu zaključuje kako Santos priprema Peleov sprovod, no ima i onih koji snimku smatraju marketinškim trikom.

Prema njima se uopće ne radi o Peleu i njegovom grobu i sprovodu, već o snimanju reklame koju plaća jedna pivovara i u kojoj bi navodno mogao glumiti i Neymar.

Linker
19. listopad 2024 15:39