Fred (Fluminense) iznad Ronalda (Fortaleza)
 ANDRE BORGES/SPP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Andre Borges/spp/Shutterstock Editorial/Profimedia
TANKI ŽIVCI NA MARACANI

Video: Brazilska legenda u 39. godini potpuno izgubila kontrolu! Pogledajte kako udara i čupa suparnika

Njegovoj momčadi nije išlo, a to često zna prouzrokovati i ovakve trenutke na terenu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. listopad 2021. 07:39

Odigrao se u noći sa srijede na četvrtak na kultnoj Maracani u Rio De Janeiru susret 24. kola brazilskog nogometnog prvenstva. U njemu su gosti iz Fortaleze slavili protiv Fluminensea s 0:2 i tako nastavili borbu za sami vrh Serie A. No, dogodio se na tom dvoboju i incident o kojem će se još neko vrijeme pričati.

Naime, 38-godišnji napadač Fluminensea, legendarni Fred, potpuno je poludio u 77. minuti dvoboja kada je suparničkog igrača Ronalda najprije faulirao udarivši ga u vrat, a onda je krenulo - čupanje.

Fred, nekadašnji napadač Lyona i bivši brazilski reprezentativac bio je toliko iznerviran Ronaldovim padom da ga je nakon toga stao doslovce čupati s poda ne bi li se ovaj pridigao. Jasno, Fred je mislio da Ronald glumi kako bi kod 0:2 za goste ukrao malo vremena, a bio je i stava da udarac u vrat nije bio baš pretjerano jak.

Pogledajte snimku incidenta:


Inače, nakon nepotpunog 24. od ukupno 38 kola brazilske Serie A na ljestvici vodi Atletico Mineiro s 50 bodova, 11 više od najbliže pratnje koju trenutno sačinjavaju tri momčadi - Flamengo, Palmeiras i upravo Fortaleza.

Linker
03. svibanj 2024 15:36