Dele Alli

 SESKIMPHOTO/SESKIMPHOTO/PROFIMEDIA
SVE ZBOG FRIZURE

VIDEO Čovjek koji je vrijedio 100 milijuna eura šokirao navijače: ‘Trebalo bi te uhapsiti...‘

Dele Alli je objavio kako je kosu obojao u - rozu boju
Piše: SNObjavljeno: 16. studeni 2023. 14:35

Dele Alli ove sezone još nije zaigrao za Everton ili bilo koji drugi klub zbog ozljede mišića zbog koje pauzira još od ožujka, a slobodno vrijeme iskoristio je za uređivanje - frizure.

Tako je na Instagram profilu jednog frizerskog salon iskočio video Allija s rozom bojom kose. Prikazani su završni detalji uređivanja frizure 27-godišnjeg nogometaša koji je očigledno bio zadovoljan učinjenim.

No, komentari nisu išli u tom smjeru:

‘Trebalo bi te uhapsiti zbog te boje kose, ali i zbog toga što imaš obraz da staviš ovo na Instagram‘, napisao je jedan komentator.

‘Kada lako zarađuješ novac, onda ne znaš kako ga potrošiti. Za boja je grozna za muškarce‘, dodao je drugi, a bilo ih je još u sličnom tonu:

‘Odlično ošišano, ali zašto je želio rozu boju?‘

‘Izgleda kao šećerna lizalica‘.

Ali je prije pet godina vrijedio 100 milijuna eura i za njega su se otimali najveći planovi. Uslijedio je pad, a u jednom trenutku Alli je bio ovisan o tabletama za spavanje. Išao je na rehabilitaciju, a u srpnju je otkrio kako ga je kao dijete zlostavljao prijatelj njegove majke alkoholičarke, kako je droge kušao već kao osmogodišnjak i kako je s vremenom postao ovisnik o tabletama za spavanje.

Linker
03. svibanj 2024 14:37