Screenshot
NAKON GODINA ČEKANJA

VIDEO: Debi iz snova! Ante Ćorić zabio fantastičan gol za preokret u Messijevom stilu i postao priča dana

Nekad veliki talent hrvatskog nogometa zablistao je u prvoj prvenstvenoj utakmici za Zürich
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. rujan 2021. 10:25

Bivši veliki Dinamov talent Ante Ćorić sinoć je debitirao za Zürich u i postao nogometna priča dana u švicarskom prvestvu.

24-godišnji 'vječni talent' startao je od prve minute u svom prvenstvenom debiju te solidnu predstavu protiv Servettea majstorski okrunio u 69. minuti. Gosti su poveli iz jedanaesterca u 45. minuti, Zürich je preko Guerrera izjednačio na samom početku drugog dijela, a najljepši trenutak dogodio se u 69. minuti kad je Ćorić uzeo loptu i savršeno izveo slobodan udarac s dvadesetak metara.

MAJSTORIJU ANTE ĆORIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Lopta je odsjela u desnom gornjem kutu, vratar gostiju bio je bespomoćan i šteta je tek što Zürich do kraja nije uspio sačuvati ostvarenu prednost. Za 2:2 je u zadnjim minutama susreta zabio Imeri.

Ćorić je nekoliko minuta nakon gola i zamijenjen (ušao je Krasniqi).

Ohrabrujuća je to najava za karijeru nogometaša koji je godinama figurirao kao jedan od najvećih hrvatskih nogometnih talenata, a onda nestao iz vrhunaskog nogometa.

2018. godine ostvario je zvučni transfer iz Dinama u Romu, i od tada se nije naigrao. Za rimsku momčad ostvario je samo dva nastupa, a posljednje dvije i pol godine proveo je na posudbama - u Almeriji, Venlu, ljubljanskoj Olimpiji i sada Zürichu.

Linker
15. travanj 2024 16:22