Screenshot
FESTIVAL PROMAŠAJA

VIDEO: Dinamo stvorio ‘milijun‘ šansi, ali što vrijedi kad promašuje nemoguće! Pogledajte najveću priliku

Promašivali su Gojak, Ivanušec, Ademi, Ristovski, ali nijedan kao ‘pehist‘ Oršić...
Piše: SNObjavljeno: 01. prosinac 2021. 22:21

Riječani su na Maksimiru iz Hrvatskoga kupa izbacili branitelja naslova Dinamo. U polufinale prolaze sa 'skalpom' nakon vrijedne 3:1 pobjede u kojoj su poentirali Obregon (27'), Drmić (29') i Murić (90'+8'). Za Modre je počasni pogodak postigao Marko Tolić u 73. minuti.

Dinamo je dominirao tijekom cijele utakmice, ali - kako je izjavio nakon utakmice Damir Krznar - "Rijeka je s tri udarca na gol postigla tri gola, a mi s pregršt šansi nismo."

Statistika čak i govori u prilog ovoj izjavi:

- udaraca je bilo ukupno 19-5 u korist Dinama

- od toga je u okvir riječkih vrata išlo čak 10 udaraca, u odnosu na (točno!) tri prema Danijelu Zagorcu (sva tri su ušla u gol)

- gotovo nevjerojatno zvuči i podatak da je Dinamo imao 10 kornera, a Rijeka - nula!

- u rubrici 'napadi' stoji 145-96 za Krznarovu momčad

- a u rubrici 'opasni napadi' čak 114-50 za Modre

Osim toga, vrijedi izdvojiti i prijetnje Amera Gojaka (dvaput), Luke Ivanušeca (također dvaput), nastojao je Labrovića iznenaditi Dinamov 'motor' Arijan Ademi, neprecizan je bio i Ristovski, međutim ništa se ne može usporediti s dvama promašajima koje je zapucao nesretni Mislav Oršić! U 76. minuti, u trenucima kada je Dinamo lovio rezultat i bio u prilici vratiti se u život, prvo je na gol-liniji njegov udarac zaustavio Smolčić, a onda je iz odbijanca neometan s dva metra zatresao gredu.

Sva ta statistika pada u vodu kada se ovakve stopostotne šanse ne iskoriste. Nevjerojatne Oršićeve zicere pogledajte u videozapisu.

Linker
08. svibanj 2024 16:23