Imago/imago Sportfotodienst/profimedia
NAPAD NA IGRAČE FENERA

VIDEO: Dramatične scene u Istanbulu. Policija uletjela na travnjak i štitila Livakovića i suigrače

Derbi je od samog početka bio popraćen visokim tenzijama, tijekom cijelog susreta frcale su iskre
Piše: SNObjavljeno: 19. svibanj 2024. 21:42

Fenerbahçe našeg Dominika Livakovića slavio je na gostovanju u velikom derbiju protiv Galatasaraya s minimalnih 1:0 i time odluku o prvaku odgodio do posljednjega kola.

Pogodak odluke zabio je Caglar Soyuncu u 71. minuti nakon ubačaja iz kornera. Pobjeda je teško izborena jer je Fener do tri boda stigao unatoč tome što je od 22. minute igrao bez isključenog Alexandera Djikua.

Derbi je od samog početka bio popraćen visokim tenzijama. Već na zagrijavanju su se sukobili domaći branič Bardakci i veznjak Fenera Yandas te su ih morali razdvajati suigrači. Osim toga, frcale su iskre i na samoj utakmici pa je sudac Arda Kardesler u prvih 13 minuta pokazao četiri žuta kartona.

NEREDE NAKON UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE.

Nakon posljednjeg sučeva zvižduka na travnjaku su se odvijale dramatične scene. Došlo je do velikih nereda, domaći su navijači raznim predmetima gađali Livakovića i društvo, a veću je štetu spriječila policija koja je bila primorana ući na teren kako bi zaštitila igrače Fenerbahçea.

Kolo prije kraja prvenstva Galatsaray i dalje ima velika tri boda prednosti i u zadnjem kolu na gostovanju kod Konyaspora treba barem bod. Fenerbahçe u zadnjem kolu dočekuje Istanbulspor. U slučaju istog broja bodova Fener je bolji u međusobnom skoru.

Galata vodi s 99 bodova, Fener ima 96, a treći je Trabzonspor sa 64 boda.

Linker
19. svibanj 2024 21:43