Screenshot
KAKO JE OVO MOGUĆE?

VIDEO: EVO ZAŠTO BARCELONA GALAMI DA SUCI POMAŽU REALU Pogledajte nevjerojatnu grešku koja bi čak mogla odlučiti i cijelo prvenstvo!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. svibanj 2017. 16:09

Real Madrid je na svom stadionu svladao Sevillu 4:1 te tako napravio veliki korak ka naslovu prvaka Španjolske. Blancosi u srijedu igraju ključnu utakmicu kod Celte, a tamo su, da nije bilo sudačkog gafa, morali ići bez Cristiana Ronalda.

Naime, Portugalac je u 32. minuti kod vodstva 2:0 i samo devet minuta nakon što je zbio svoj 400. gol, brutalno i u njmanju ruku nesportski udario braniča gostiju Clémenta Lengleta koji mu je uzeo loptu.


AGRESIÓN DE CRISTIANO RONALDO A LENGLET

Bio je to prekršaj koji je zaslužio izravni crveni karton. Mallenco je pustio prednost, što je bila ispravna stvar jer gosti su pogodili prečku, a onda nakon toga nije dao Ronaldu niti žuti karton.

Portugalcu bi to bio peti akumulirani karton zbog kojeg bi onda propustio spomenutu utakmicu protiv Celte koja je ključna u namjeri Reala da osvoji naslov. Izgubi li Real tamo, naslov će najvjerojatnije otići u ruke Barcelone. Pobijedi li Real, tada mu je protiv Malage u zadnjem kolu dovoljan i bod.

U Realu su već nekoliko puta javno govorili koliko im je važan naslov prvaka Španjolske pa nije pretjerano reći kako je utakmica kod Celte jedna od najvažnijih u novijoj povijesti Reala, a ova sudačka pogreška pomogla je Realu koji će i kod Celte moći igrati sa svojim najbitnijim i najboljim igračem.

Linker
27. travanj 2024 15:11