Josip Brekalo slavi pogodak
 FRANCESCO SCACCIANOCE/IPA/PA IMAGES/PROFIMEDIA Francesco Scaccianoce/Ipa/Pa Images/Profimedia
BRAVO, VATRENI

Video: Evo zašto ga je Dalić vratio među Vatrene! Zabio Brekalo, ali i još jedan bivši dragulj Modrih

Brekalo je zabio za Torino protiv Genoe, a zabio je i Nikola Moro za moskovski Dinamo.
Piše: SN/HINAObjavljeno: 22. listopad 2021. 20:38

Hrvatski nogometni reprezentativci Josip Brekalo i Nikola Moro zabijali su ovoga petka za svoje klubove u europskim nogometnim ligama. Brekalo je bio strijelac trećeg, ispostavit će se i pobjedonosnog pogotka za svoj Torino protiv Genoe u 9. kolu Serie A.

Utakmica je završila slavljem domaćih, i to rezultatom 3:2, a Brekalo je poentirao u 77. minuti na asistenciju Praeta. Do poluvremena su izabranici Ivana Jurića vodili s 2:0, i to golovima Sanabrije (14.) i Pobege (31.), a na 2:1 je u 59. minuti smanjio Destro. Nakon Brekalovog gola gosti su zabili još jednom, i to preko Caiceda u 81. minuti, ali bodovi su ostali u Torinu.

Josip Brekalo odigrao je svih 90 minuta, a zbog ozljede za domaće nije mogao nastupiti Marko Pjaca. Kod gostiju iz Genoe na klupi su ostali Milan Badelj i rezervni vratar Adrian Šemper.

Ovdje pogledajte sve pogotke s utakmice Torino - Genoa, a gol Josipa Brekala je na 4.50 minuta.

Hrvatski veznjak Nikola Moro bio je strijelac prvog pogotka za moskovski Dinamo u 4-1 (2-0) domaćoj pobjedi protiv Himkija u prvoj utakmici 12. kola ruskog nogometnog prvenstva.

Moro je u 12. minuti doveo Dinamo u vodstvo svojim prvim ovosezonskim pogotkom, a na terenu je proveo svih 90 minuta.

Ovom pobjedom Dinamo se bodovno poravnao na vrhu ljestvice sa Zenitom, ali uz utakmicu više, dok je Himki 13. sa 11 bodova.

Pogodak Nikole More pogledajte OVDJE

Linker
26. travanj 2024 02:18