FAYEZ NURELDINE Afp
UVJERIO SUCA

VIDEO: Fair-play potez Cristiana Ronalda začepio usta kritičarima, plemenita gesta oduševila navijače

U prvim minutama utakmice protiv Persepolisa Ronaldo je uistinu zaslužio poštovanje
Piše: SNObjavljeno: 27. studeni 2023. 21:00

Utakmica azijske Lige prvaka između Al Nassra i iranskog Persepolisa završila je remijem bez golova, a o susretu se već sad naveliko priča zbog plemenite geste Cristiana Ronalda.

Nakon Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. Cristiano je imao vrlo razočaravajuću prvu sezonu s Al Nassrom. No, zato je portugalski velikan podigao svoju momčad na višu razinu.

image
FAYEZ NURELDINE Afp

Al Nassr je tada završio drugi u saudijskoj Pro ligi iza Al Ittihada i rano je ispao na drugim turnirima kao što su Kup Kralja i Saudijski Superkup. Međutim, CR7 zajedno s našim Marcelom Brozovićem u ovu sezonu ulaže mnogo veće planove. Al Nassr se za naslov u nacionalnoj ligi bori s rivalima kao što su Al Hilal i Al Ittihad. Na drugom planu, u azijskoj Ligi prvaka blizu su osmine finala.

VIDEO FAIR-PLAYA CRISTIANA RONALDA POGLEDAJTE OVDJE.

Uz sav taj pritisak i svoju nezasitnu ambiciju za stalnim pobjeđivanjem, u prvim minutama utakmice protiv Persepolisa Ronaldo je napravio uistinu respektabilan fair-play potez kada je sugerirao sucu da ne dosudi jedanaesterac. Prilikom situacije koju možete vidjeti u snimci, jednostavno je pokazao prstom da prekršaja nije bilo. Gestu popularnog Portugalca odmah su pozdravili navijači diljem svijeta.

Koliko je Cristiano Ronaldo postigao golova u karijeri?

Cristiano Ronaldo je u svojoj profesionalnoj karijeri postigao 867 golova. Prošlog petka poentirao je dvaput protiv Al Okhdooda. Premda su godine ključan čimbenik, portugalska je zvijezda otkrila da je pred njim novi izazov: postići 1000 golova.

Linker
09. veljača 2024 12:48