Screenshot (Twitter)
TRENUTAK ZA PAMĆENJE

VIDEO: FRANCUZI OBJAVILI SNIMKU EMOTIVNOG TRENUTKA Pogledajte kako je izgledala reakcija Luke Modrića kada su mu otkrili njegovu Zlatnu loptu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. prosinac 2018. 17:12

"Prekrasan je, jedan od najljepših trofeja", bila je reakcija Luke Modrića kada mu je impresivnu Zlatnu loptu pokazao glavni urednik France Footballa Pascal Ferre.

Ugledni medij je dan nakon svečanosti, na kojoj je u ponedjeljak u Parizu Modrić osvojio nagradu ispred Cristiana Ronalda i Antoinea Griezmanna, objavio video na kojem možemo vidjeti emotivnu reakciju hrvatskog maestra u trenutku kada mu je po prvi put prikazan njegov najnoviji trofej.

Bio je to velik trenutak za kapetana Vatrenih koji je nedugo nakon toga otkrio i svoju reakciju kada su mu javili da će trofej biti njegov.

"Plakao sam kad ste me nazvali i rekli mi", otkrio je Luka.

Modrić je u glasanju novinara pobijedio sa 753 boda te je sinoć prekinuo desetogodišnju dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda koji su po pet puta osvojili ovu nagradu. Argentinska i Portugalska zvijezda se, baš kao i na dodijeli FIFA-ine nagrade The Best, nisu se pojavili na dodjeli Zlatne lopte. Posljednji pobjednik prije portugalskog i argentinskog majstora bio je Brazilac Kaka 2007. godine.

Linker
30. travanj 2024 13:46