Raphinha (desno) i njegov rođak (lijevo)

 Screenshot (Twitter)
NASJELI SU

VIDEO: Genijalan potez Barcinog pojačanja! Pogledajte kako je u zračnoj luci izbila totalna pomutnja

Raphinha je uspio zavarati medije i gotovo pa neprimjetno odšetati do automobila
Piše: SNObjavljeno: 14. srpanj 2022. 10:36

U Barcelonu je tijekom srijede stigao Raphinha, 25-godišnji Brazilac koji je donedavno nosio dres Leeds Uniteda.

Katalonci su se novim pojačanje pohvalili kroz brojne objave na društvenim mrežama, a u tamošnjim medijima pojavila se i jedna zanimljiva priča vezana uz sami dolazak brazilskog ofenzivca u Zračnu luku El Prat.

Naime, s Raphinhom su stigli i članovi njegovi obitelji, a među njima se nalazio i njegov rođak koji je svojim izgledom zavarao veliku grupu novinara i fotoreportera.

Raphinhin rođak izašao je iz aviona prije slavnog nogometaša i izazivao totalnu pomutnju. Okupljeni predstavnici medija počeli su ispaljivati pitanja i hvatati fotografije, no on je samo mirno prošao pored njih.

Pomno isplanirana varka i genijalan potez? Španjolci tvrde da je upravo o tome riječ. U svakom slučaju, sav taj kaos koji je nastao oko rođaka omogućio je nogometnoj zvijezdi da nekoliko minuta kasnije mirno i gotovo pa neprimjetno izađe na potpuno drugi izlaz.

Na društvenim mrežama mogli su se naći i brojni komentari navijača Leedsa koji su vrlo brzo prepoznali da rođak nema tetovaže koje krase ruke poznatog nogometaša.

Linker
07. svibanj 2024 05:19