JOSEP LAGO Afp
ODAO GA JEDAN DETALJ

VIDEO: Gerard Pique uhvaćen na djelu! Procurila snimka koja jasno dokazuje da je varao Shakiru

Nogometaš je sa svojom novom djevojkom izgleda bio i puno prije raskida s pjevačicom
Piše: SNObjavljeno: 17. prosinac 2022. 10:27

Gerard Pique i Shakira su u lipnju ove godine prekinuli nako 12 godina veze, a ubrzo nakon toga je bivši španjolski reprezentativac otkrio kako je u vezi s Clarom Chijom Marti. Iako se veza Piquea i Shakire činila idiličnom, sada je jasno da je bila daleko od toga.

Portal ES24 je objavila video u kojem se vidi zanimljiv detalj koji otkriva kako je Pique s Clarom bio i prije raskida sa Shakirom. U jednom intervjuu koji je dao nekoliko mjeseci prije rastanka sa slavnom pjevačicom Clara je prošla iza njegovih leđa.

Intervju je deset mjeseci prije prekida slavnog para vođen preko interneta, a bivši branič Barcelone je bio u svojoj kući. U jednom trenutku dok Pique odgovara na pitanja iza njega prolazi baš Clara. Španjolski novinari su ga nakon toga pokušavali dobiti na telefon i otkriti nešto više o djevojci koja mu šeta stanom, no Pique se nije javljao.

Novinari su čak i došli do njegove kuće, ali on je odbio odgovoriti na njihova pitanja. Kad god bi dobio pitanje o Clari, samo ga je ignorirao i gledao u svoj mobitel. Sada više ne krije da je u vezi s Clarom, a sa Shakirom je preko suda dogovorio da će njihovo dvoje djeve Milan i Sasha živjeti kod majke.

Linker
03. svibanj 2024 13:02