Haaland na plesnom podiju

 SCREENSHOT: VIDEO
SVE BEZ GLAMOURA

VIDEO Haalandov ples u trenirci hit na društvenim mrežama: ‘Sada sam uvjeren da je on robot‘

Norveški napadač se odlučio opustiti nakon posljednje utakmice koju je odigrao za Borussiju Dortmund.
Piše: SNObjavljeno: 17. svibanj 2022. 19:22

Sjajan je na nogometnim travnjacima, ali ne baš i na plesnom podiju. To je praktično zaključak o snimci Erlinga Haalanda iz jednog dortmundskog kluba koja se pojavila na društvenim mrežama.

Norveški napadač se priključio navijačima u jednom noćnom klubu nakon utakmice posljednjeg kola Bundeslige između Borussije i Herthe. No, za razliku od mnogobrojnih drugih velikih sportskih zvijezda koji se na takvim mjestima pojavljuju u skupim dizajnerskim brendovima, Haaland se odlučio opustiti noseći trenirku Borussije Dortmund.

Dok je za takav outfit dobio i simpatije od strane navijača, s plesnim potezima i nije baš oduševio. Dapače, na društvenim mrežama su osvanuli mnogobrojni šaljivi komentari na Haalandov ples.

"U ovom trenutku sam uvjeren da je on robot", napisao je jedan navijač.

"Klubovi nisu spremni za kombinaciju Haaland - Foden - Grealish", napisao je jedan navijač Manchester Cityja aludirajući na potencijalne zabave ovog trojca.

"Čovjek se voli pokazati na terenu i van njega", zaključio je još jedan navijač.

Haaland je u Borussiji postigao 86 golova i imao 23 asistencije u 89 nastupa, a navijači su mu priredili sjajan oproštaj. Očigledno ga je i to ponukalo za 'nastup' i na plesnom podiju.

Linker
20. travanj 2024 03:04