Mario Vušković odigrao je fantastičan susret u dresu njemačkog HSV-a

 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
SVI SU LUDI ZA HRVATOM

VIDEO: Hajdukov branič totalno zaludio Nijemce: ‘Tko želi gledati golove kad je tu sjajni hrvatski zid!‘

Mladi hrvatski reprezentativac je dobrim igrama došao u središte pozornosti slavnog njemačkog kluba
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. prosinac 2021. 12:47

Mario Vušković je na ljeto iz Hajduka otišao na posudbu u njemački HSV i tamo je vrlo brzo oduševio. Nijemci su s 3:0 pobijedili Ingolstadt, ali glavna zvijezda je bio upravo hrvatski stoper.

Koliko je oduševio sve u klubu pokazuje i objava na klupskom kanalu na Twitteru. HSV je uz video Vuškovićevih intervencija u obrani hrvatskog braniča nazvao zidom.

"Tko još treba golove kada možete ponovno pogledati ove fantastične intervencije našeg hrvatskog zida!", napisali su iz kluba koji je njegove poteze objavio umjesto golova s utakmice.

Vušković je u klub stigao na dvogodišnju posudbu nakon čega će njemački drugoligaš imati i pravo otkupa njegovog ugovora za tri i pol milijuna eura. Ako se u dvije sezone vrate u prvu ligu, morat će otkupiti njegov ugovor, a do tada ga plaćaju 1.2 milijuna eura koliko Hajduku ide na ime posudbe.

Ako pak ostanu u drugoj ligi, Nijemci će moći odlučiti što će s Vuškovićem, ali čini se da je to već odlučeno. Mladi Hrvat je sve oduševio i samo je pitanje kada će Nijemci otkupiti njegov ugovor.

Linker
06. svibanj 2024 10:28