DOMENIC AQUILINA Nurphoto Via Afp
NOGOMETNI GOSPODIN

VIDEO: Harry Kane napokon osvojio trofej, pa ga odbio primiti! Pogledajte veliki sportski potez

U prvoj postavi Bavaraca krenuo je i hrvatski reprezentativni branič Josip Stanišić
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 11. kolovoz 2024. 12:46

Harry Kane napokon je osvojio trofej. Nije naravno riječ o nekom velikom natjecanju, već o prijateljskoj utakmici pod nazivom ‘Visit Malta Cup‘ koji je odigrana na stadionu Tottenhama u Londonu.

Engleski napadač je prošlog ljeta iz Spursa prešao u Bayern s kojim nije uspio osvojiti niti jedan trofej, a za korak prekratak ostao je i u finalu Europskog prvenstva protiv Španjolske.

Očekivalo se da će Kane s Bavarcima napokon prekinuti svoj trofejni post koji traje cijelu njegovu karijeru, ali morat će na to pričekati još neko vrijeme.

Zanimljiva je bila i reakcija kapetana engleske reprezentacije nakon što je Bayern u subotu s 3:2 svladao njegov bivši klub Tottenham. Kane je u igru ušao 10 minuta prije kraja te je preuzeo kapetansku vrpcu.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Kao kapetan momčadi trebao je podići trofej namijenjen pobjedniku, ali je ipak izbjegao tu čast, vjerojatno s obzirom na to da je ipak igrao protiv bivšeg dugogodišnjeg poslodavca. Stoga je tu dužnost prepustio Joshui Kimmichu.

- Mislim da ćete ove sezone gledati naše vrlo intenzivne utakmice, što je najbolji pristup s igračima koje imamo – izjavio je Kane nakon utakmice u Londonu.

U prvoj postavi Bavaraca krenuo je hrvatski reprezentativni branič Josip Stanišić koji se vratio s posudbe u Bayeru iz Leverkusena te je zamijenjen na poluvremenu, dok je drugih 45 minuta odradio mladi hrvatski reprezentativac Gabriel Vidović.

Linker
11. rujan 2024 13:34