Teška ozljeda Bernarda Parkera

 SCREENSHOT
UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

VIDEO: Horor na travnjaku! Brutalnim startom polomio nogu bivšem igraču Crvene zvezde pa šokirao reakcijom

Zvijezda TS Galaxyja je doživjela sudbinu Eduarda da Silve kojem je Martin Taylor slomio nogu
Piše: SNObjavljeno: 20. listopad 2023. 11:12

TS Galaxy je u prvom kolu Carling Knockout kupa ugostio Mamelodi Sundownse. Nakon što je regularni dio završio 2:2, domaćin je prošao dalje boljim izvođenjem jedanaesteraca. Ipak, rezultat utakmice je pao u drugi plan.

Susret je obilježio brutalan prekršaj Bonganija Zunge koji je suparničkom igraču, kao svojedobno Martin Taylor Eduardu, polomio nogu. Zungu je žestoko startao na 37-godišnjeg bivšeg igrača Crvene zvezde Bernarda Parkera i polomio mu nogu.

Ono što je sve šokiralo je reakcija Zunge koji se žestoko počeo pravdati sucu kako nije napravio ništa loše i da je samo išao na loptu. Parkeru je tako vrlo vjerojatno okončana karijera, a brojni navijači zazivaju i prekid Zungine karijere nakon brutalnog starta. Ima i onih koji smatraju da Zungu nije mislio ništa loše i da je i sam bio u šoku kada se pravdao.

"Želimo Bernardu Parkeru brz oporavak nakon užasne ozljede. Izgubili smo vojnika koji će nam jako nedostajati u našoj borbi koja se nastavlja. Vrati se još jači! Posvetili smo pobjedu tebi", stoji u objavi Galaxyja.

O svemu se oglasio i trener Sundownsa Rulani Mokwena koji je Parkeru poželio brz oporavak i dodao kako Zungin start nije bio zlonamjeran.

- Mogu samo poželjeti Bernardu Parkeru brz oporavak. Nadam se da nije tako ozbiljno kako izgleda. Poznavajući Bonganija Zungu, znam da nije bilo namjerno. Nije bilo zle namjere iza tog starta. Jedino što mogu reći da Parkeru želim brz oporavak - poručio je Mokawena.

Linker
03. svibanj 2024 08:44