Vedran Janjetović se nije proslavio reakcijom

 SCREENSHOT
ŠTO MU JE OVO TREBALO?

VIDEO: Hrvat u zadnjim sekundama napravio nevjerojatan gaf i izbio sigurnu pobjedu vlastitoj ekipi

Velika pogreška australskog Hrvata je postala viralni hit na društvenim mrežama
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. rujan 2022. 18:11

Australski vratar hrvatskog porijekla Vedran Janjetović postao je viralni hit na društvenim mrežama nakon nevjerojatnog gafa koji je njegovu ekipu koštao pobjede u zadnjim sekundama utakmice.

Janjetović brani za Western Sydney Wandererse koji su u 95. minuti susreta protiv Brisbane Roara imali vodstvo od 2:1. Činilo se kako će Wanderersi lagano privesti utakmicu kraju i upisati nova tri boda, no veliki gaf nesretnog golmana hrvatskog porijekla je Brisbane spasio od poraza.

U toj nesretnoj 95. minuti jedna lopta je mirno išla prema gol autu i činilo se kako će sudac, nakon što ona pređe crtu, odsvirati kraj i potvrditi pobjedu Sidneyja, ali Janjetović je u tom trenutku odlučio zakomplicirati situaciju. Golman je iz nekog razloga išao uzeti tu loptu, ali mu je prešla preko noge i otkotrljala se u korner za goste.

Pogađate, iz tog je kornera u zadnjim sekundama utakmice pao gol za 2:2, a Janjetović je postao glavna tema na društvenim mrežama gdje navijači pišu kako ga je zbog toga trebalo uhititi. Nesvakidašnji gaf pogledajte u videu ispod teksta.

Linker
23. travanj 2024 23:29