Cristiano Ronaldo

 ABDULAZIZ ALNOMAN Afp
NOVI ISPAD

VIDEO: Hrvatski trener i Cristiano Ronaldo poraženi u velikom derbiju, Portugalac se propisno osramotio

Al Hilal je slavio s 2:0 protiv Al Nassra kojeg vodi naš Dinko Jeličić
Piše: SNObjavljeno: 18. travanj 2023. 23:18

Cristiano Ronaldo ponovno se osramotio na susretu njegovog Al Nassra koji od nedavno vodi hrvatski trener Dinko Jeličić. U sjeni četvrtfinala Lige prvaka i spektakularnih utakmica Napolija i Milana i Chelseaja i Real Madrida ostao je derbi Al Hilala i Al Nassra u kojem se Portugalac osramotio u prvom dijelu utakmice.

Prilikom jednog napada Ronaldo je dobio loptu u protivničkom šesnaestercu, no njegov je suigrač nekoliko sekundi ranije pregazio suparnika koji je ostao ležati s težom ozljedom glave. Sudac Michael Oliver je zaustavio utakmicu, a iznervirani Ronaldo je poludio jer se igra prekinula dok je bio u šansi.

>>> SAŽETAK UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE <<<

Onesviještenog nogometaša su prebacili na bok, a Ronaldo je ostao posramljen zbog neprimjerene reakcije. Nekoliko trenutaka kasnije Al Hilal je i poveo te tako dodatno rastužio Portugalca. Iz penala je zabio Ighalo u 42. minuti. Isti igrač je, ponovno s bijele točke, poentirao i u 62. minuti.

Iako je drugi dio produljen za čak 17 minuta, rezultat se do kraja nije mijenjao. Dodajmo i to da je Ronaldo zbog jednog hrvačkog zahvata dobio žuti karton u 57. minuti utakmice.

Linker
01. svibanj 2024 17:55