SCREENSHOT Screenshot
NIJE IM USPJELO

VIDEO Htjeli prodati kultnu foru, pa izveli bruku za pamćenje: Pogledajte promašaj karijere slavnog Argentinca

Sve je izgledalo savršeno do ključnog momenta, a onda je zvijezda šokirala sve prisutne
Piše: SNObjavljeno: 26. rujan 2023. 21:17

Hrvatska sportska javnost ove će sezone pod budnim okom pratiti događanja turske Superlige. Brojni naši igrači, među kojima je i "jedinica" Vatrenih Dominik Livaković, zaputili su se na istok gdje će se, sudeći po početnim kolima, glavna bitka za prvaka svesti na ljute rivale Fenerbahçe i Galatasaray.

Ovog utorka sve su oči uprte upravo u Galatasaray, koji je gostovao kod Istanbulspora. Nogometaši Okana Buruka imali su 1:0 vodstvo na poluvremenu, jedini zgoditak u prvih 45 minuta postigao je dobro nam poznati Mauro Icardi, ali Argentinac se prije toga propisno osramotio.

U 37. minuti gosti su pokušali "prodati" kultnu foru prilikom izvođenja kaznenog udarca, da bi u konačnici i sami postali glavna fora na nemilosrdnim društvenim mrežama. Udarac je izvodio Karem Aktürkoglu, a ideja je bila samo dotaknuti loptu, na koju treba istrčati iskusni Icardi i bez poteškoća matirati protivničkog vratara.

Sve je išlo po planu, osim ključnog trenutka. Icardi je već bio u sprintu kada mu je njegov suigrač asistirao s bijele točke, a pritom je vratar već bio na zemlji, no Argentinac je promašio potpuno prazna vrata i pogodio pored lijeve stative.

KAZNENI UDARAC I PROMAŠAJ ICARDIJA POGLEDAJTE OVDJE

Međutim, samo pet minuta kasnije uslijedilo je Icardijevo iskupljenje. Postigao je svoj sedmi ligaški pogodak za Galatasaray, a deseti brojimo li kvalifikacije za Ligu prvaka.

Linker
03. svibanj 2024 02:32