Huligani su radili nerede u BiH i Crnoj Gori

 SCREENSHOT
SRAMOTNE SCENE IZ SUSJEDSTVA

VIDEO: Huligani se gađali bakljama i kamenjem, golman dobio u glavu, u Sarajevu izbila masovna tučnjava

Huliganski ispadi u BiH i Crnoj Gori obilježili su susrete Želje i Sarajeva i Dečića i Budućnosti
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. ožujak 2022. 17:53

Kaotične i ružne scene stižu iz okruženja. Huligani su izbili u prvi plan na utakmicama u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. U Premijer ligi BiH je Željezničar na Grbavici ugostio Sarajevo, ali početak utakmice je odgođen zbog velikih nereda navijača.

Gostujući navijači koji se nazivaju Hordama zla su u jednom trenutku krenuli prema južnoj tribini na kojoj su domaći navijači, tako zvani Manijaci. Gosti su vjerojatno htjeli oteti transparent domaćinima, a to je pokrenulo veliki obračun šakama i bakljama, a prema za sada dostupnim inforamcijama jedan je navijač Sarajeva teže ozlijeđen.

Osim u BiH, huligani su u prvi plan izbili i u Crnoj Gori gdje je prekinuta utakmica između Dečića i Budućnosti u Tuziju. U 17. minuti jedna je situacija u kaznenom prostoru Dečića iznervirala navijače Budućnosti koji su u teren počeli bacati sjedalice i baklje, a nakon toga i kamenje.

Zbog divljanja huligana koje je trajalo preko 20 minuta je ozlijeđen i vratar Budućnosti Đorđije Pavličić koji je dobio udarac u glavu. Nakon što se neredi nisu stišavali odlučeno je kako utakmica neće biti nastavljena.

Linker
26. travanj 2024 03:13