SCREENSHOT/YOUTUBE Screenshot/youtube
PRIJETI MU RASKID UGOVORA?

VIDEO: Icardi vidio Wandu u ljubavnom klinču s drugim, u bijesu odletio u Argentinu, a Turci poludjeli!

Golišave scene snimljene su u krevetu u kojemu oboje poziraju veoma izazovno...
Piše: SNObjavljeno: 23. listopad 2022. 07:00

U turskome velikanu Galatasarayu navodno su vrlo bijesni na argentinsku zvijezdu Maura Icardija. Naime, napadač PSG-a, koji je trenutno na posudbi u Turskoj, odletio je kući u Argentinu kako bi se suočio sa svojom bivšom suprugom Wandom Narom - nakon što je vidio spot u kojemu ona razmjenjuje nježnosti s poznatim reperom.

image
RS FOTOS/ GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA Rs Fotos/ Grosby Group/grosby Group/profimedia

Icardijevi usponi i padovi u kontroverznoj vezi s poznatom manekenkom i menadžericom ‘u milimetar‘ su dokumentirani na svim društvenim mrežama i portalima, a prošli su mjesec konačno objavili da se razvode - i to nakon optužbi da je u pitanju njegova nevjera.

Sporan se trenutak dogodio u listopadu prošle godine kada je Wanda i napustila obiteljsku kuću u Parizu - da bi mu uskoro potom sve oprostila i vratila mu se u naručje.

image
GALATASARAY SK/AFP/PROFIMEDIA Galatasaray Sk/Afp/Profimedia

Novi skandal dogodio se, pak, ovih dana. U novome turbulentnom periodu Wanda je za potrebe glazbenog spota vrućim poljupcima počastila poznatog repera poznatog pod umjetničkim imenom L-Gante. Golišave scene snimljene su u krevetu u kojemu oboje poziraju veoma izazovno, donosi Corriere dello Sport.

Kada je do Icardija došao spomenuti umjetnički performans, vratio se u Argentinu bez službenoga dopuštenja kluba, tvrdi Radio Mitre. Bijesni nogometaš navodno je takav potez izveo jer zahtijeva da se Wanda ekspresno vrati s njim u Tursku, no nepromišljenim je izletom ozbiljno ugrozio svoj ugovor i ostanak u Galatasarayu.

Argentinac je naknadno viđen kako dolazi u hotel u kojemu je odsjela njegova fatalna ljubav, međutim ulazak su mu na samome ulazu spriječili zaštitari.

image
RS FOTOS/ GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA Rs Fotos/ Grosby Group/grosby Group/profimedia

Stvari dodatno komplicira činjenica da Nara ima funkciju Icardijeva menadžera, što znači da će se s njom morati konzultirati o pitanjima koja se odnose na njegov klub i potencijalne transfere bez obzira na status njihove veze. Primjerice, Wanda Nara je bila ključna u pregovorima o aspektima njegove posudbe u Galatasaray, uključujući 24-satne usluge vozača, kuhara, različita sigurnosna pitanja i sl.

Jedno je sigurno - nastavak sapunice gledat ćemo u epizodama koje slijede.

Linker
15. travanj 2024 13:55