SCREENSHOT
GDJE JE GRANICA?

VIDEO Ima li kraja njegovom bezobrazluku? Što god napravila zvijezda Real Madrida ne može dobiti crveni karton

Navijači Barce smatraju da suci kao da ga ne smiju isključiti iako je to u pojedinim utakmicama zaslužio
Piše: SNObjavljeno: 03. ožujak 2023. 06:16

U prvom susretu polufinala španjolskog nogometnog Kupa kralja Barcelona je na Santiago Bernabeu pobijedila Real Madrid sa 1-0, ali utakmicu je ponovo obilježilo ponašanje Viniciusa Juniora koji se ponovno našao na meti kritika.

Naime, situacija se dogodila nekoliko trenutaka prije pogotka Barcelone, a u centru pažnje bili su Vinicius Junior i Frenkie de Jong. Brazilac je hrvačkim zahvatom na travnjak oborio De jonga nakon čega mu je sudac odmah pokazao žuti karton.

To je vidno iznerviralo Viniciusa koji se nije smirio nakon opomene već je nastavio gestikulirati prema sucu te mu se unositi u lice. Situacija nakon koje je vrlo lako mogao dobiti drugi žuti, ali na njegovu sreću to se nije dogodilo.

Ovo nije prvi puta da se Brazilac ovako ponaša prema sucima i protivnicima, ali do sada ga za takve stvari suci nisu kažnjavali. Čak su i igrači brojinih drugih klubova isticali kako svakog puta kada on napravi incident uvijek se skrene pažnja na nešto drugo. S druge strane navijači Barcelone smatraju da suci kao da ne smiju isključiti Viniciusa iako je to u pojedinim utakmicama ove sezone svojim ponašanjem zaslužio.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što se sve događa u Osijeku i zbog čega Rene Poms uopće nije trebao biti trener slavonskog prvoligaša? Koju je veliku grešku HNS napravio u tom slučaju? Smjena trenera u Osijeku bila je glavna tema novog izdanja podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom. Pričali smo i o utakmicama četvrtfinala Kupa Hrvatske, promjeni sustava igre Hajduka te najavili 24. kolo SuperSport HNL.

Linker
04. svibanj 2024 16:42