Mierez Ramon Nazareno
 IVAN PERIC/CROPIX
‘NAKLONITE MU SE‘

Video: Iz Hrvatske s ljubavlju! Bjeličin novi as gol posvetio Maradoni, pogledajte potez HNL Argentinca

‘Jako sam tužan jer je otišao nogometni kralj. Ovaj gol koji sam postigao svakako posvećujem legendi‘
Piše: Nikola Patković/Jutarnji listObjavljeno: 27. studeni 2020. 15:25
Treći simbolični čin utakmice u Puli također je vezan uz Miérezov gol. On se, naime, dogodio samo minutu ili dvije nakon što je nogometni i sav sportski svijet potresla vijest o odlasku "najvećeg među najvećima".

Veliki Diego Armando Maradona, Miérezov sunarodnjak i idol svih Argentinaca, prepustio se Bogu i zaputio na nebeske nogometne travnjake gdje će ga čitava plejada preminulih nogometnih velikana dočekati kao okrunjenog kralja nogometne igre. Jedinog! Ne treba posebno opisivati da je Ramón, inače veliki vjernik, što se vidi i po posveti Isusu koju nosi ispod dresa, ali i veliki domoljub i lokalpatriot koji golove slavi sa zastavom svoga zavičaja, bio potresen kad je nakon susreta doznao tužnu vijest.

- Jako sam tužan jer je otišao nogometni kralj. Ovaj gol koji sam postigao svakako posvećujem legendi koja će to ostati zauvijek. Osjećam se tužno jer Diego nas je sve zaludio svojim igračkim majstorijama - rekao je Ramón.

Dodao je da je Maradona bio "čarobnjak lopte koji je na terenu mogao sve".

- U Argentini je uvijek imao status božanstva, ali mislim da su ga i u cijelom svijetu obožavali. Ostaje nam da mu se naklonimo i zahvalimo za sve što nam je podario tijekom karijere - zaključio je Osijekov napadač.

Linker
26. travanj 2024 09:41