KARIM SAHIB Afp
HVALEVRIJEDAN POTEZ

VIDEO Japanci oduševili svijet! Pogledajte što su radili na tribinama nakon otvarajuće utakmice Mundijala

Isti potez napravili su i u Rusiji prije četiri godine nakon što su ispali u osmini finala od Belgije
Piše: Andro PolićObjavljeno: 22. studeni 2022. 09:42

Nakon što su Katar i Ekvador otvorili Svjetsko prvenstvo, u "trećem poluvremenu" istaknuli su se - navijači Japana. Po završetku utakmice otvaranja, tribine su se brzo ispraznile, a Japanci su ostali na tribinama skupljati smeće. Njihov potez u nevjerici je ostavio mnoge, a među takvima je bio i bahreinski influencer Omar Al-Farooq koji je snimio hvalevrijedan potez Japanaca i objavio ga na društvenim mrežama.

U jednom trenutku upitao ih je zašto to rade, a jedan od njih odgovorio je: "Mi smo Japanci, ne ostavljamo smeće iza sebe i poštujemo mjesto na kojem se nalazimo".

Japanski navijači, ali i igrači, odavno su stekli pohvalnu reputaciju sličnim potezima. Nakon što su u Rusiji 2018. ispali u osmini finala od Belgije pogotkom u 94. minuti, unatoč gorkom okusu ispadanja s Mundijala, ponovno su ostali na tribinama stadiona u Rostovu i pomogli u čišćenju.

Pogledajte naš novi Mundocast u kojem je Stjepan Tomas komentirao nove dvojbe Dalića oko početne postave za utakmicu protiv Maroka, ali i sve druge aktualnosti oko Vatrenih i SP-a u Kataru:

Linker
05. lipanj 2023 05:46