Luis Suarez

 SILVIO AVILA Afp
KONTROVERZNI POGODAK

VIDEO: Kaos na travnjaku nakon poteza Luisa Suareza, zbog napada na suca intervenirala i vojna policija

Dok su na jednom dijelu terena igrači Gremija slavili, na drugom je policija sucu spašavala glavu
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 14. veljača 2023. 07:47

Jednim potezom Luis Suarez isprovocirao je pravi nered na utakmici regionalne brazilske lige između Gremija. čiji dres nosi od ove zime, i Avenide. U toj mjeri da je suca morala spašavati vojna policija. Naime, legendarni Urugvajac izveo je slobodan udarac iz kojeg je njegov suigrač Franco Cristaldo zabio gol, ali u trenutku dok su se protivnički igrači još uvijek raspravljali sa sucem zbog njegove odluke.

Naravno, uslijedio je još veći kaos. Nogometaši Avenide okružili su suca koji se isprva pokušao "obraniti" kartonima, no kako mu to nije uspjelo u teren je ušla vojna policija i stala između njega i ljutitih gostiju.

Dok su na jednom dijelu terena igrači Gremija slavili, na drugom je policija s podignutim štitovima sucu spašavala glavu.

Gremio je na koncu slavio 2:0 i nakon sedam odigranih kola uvjerljivo drži vrh ljestvice sa sedam pobjeda. Luis Suarez, pak, drži vrh ljestvice strijelaca. Urugvajac je zabio čak sedam od 14 golova svoje momčadi ove sezone i to nakon što je debitirao hat-trickom.

Linker
25. travanj 2024 11:40