SCREENSHOT Screenshot
NEMILE SCENE

VIDEO Kaos u derbiju Zvezde i Partizana, igrač pao u nesvijest nakon žustrog duela, završetak na rubu okršaja

Napadač domaće momčadi doslovno je nokautirao protivničkog veznjaka
Piše: SNObjavljeno: 03. ožujak 2023. 22:56

Crvena Zvezda slavila je 1:0 nad Partizanom u tradicionalno najvećem derbiju srpskog nogometa. Argentinski branič Alex Vigo poentirao je u petoj minuti, a gosti do kraja dvoboja nisu uspjeli probiti obranu lidera tablice. No, glavna tema poslije derbija nije odlazak Zvezde na +16 u odnosu na drugoplasirani Partizan, već stravična scena iz 72. minute i isključenja na kraju utakmice.

Veznjak Partizana Kristijan Belić i protivnički napadač Aleksandar Pešić sudarili su se u pokušaju da stignu do lopte, nakon čeka je Belić ostao ležati na travnjaku. Pešić ga je zakašnjelim startom doslovno nokautirao, a glavni sudac iste sekunde pokazao je signal medicinskom osoblju. Ispostavilo se da je nogometaš Partizana izgubio svijest. SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE.

Igrači u okružili ozlijeđenog Belića koji je, podrazumijeva se, zamijenjen nedugo nakon pretrpljenog starta. No, nije tu bio kraj nemilim scenama na stadionu Rajka Mitića.

Nakon jednog duela nedaleko središnje linije, krenulo je žustro naguravanje, ali glavni sudac uspio je relativno brzo primiriti situaciju, da bi pokazao put svlačionice Ricardu Gomesu, portugalskom napadaču u dresu Partizana.


POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što se sve događa u Osijeku i zbog čega Rene Poms uopće nije trebao biti trener slavonskog prvoligaša? Koju je veliku grešku HNS napravio u tom slučaju? Smjena trenera u Osijeku bila je glavna tema novog izdanja podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom. Pričali smo i o utakmicama četvrtfinala Kupa Hrvatske, promjeni sustava igre Hajduka te najavili 24. kolo SuperSport HNL.

Linker
26. travanj 2024 16:33