Screenshot (Twitter)
PROCURILE SNIMKE

VIDEO: Kaos u utrobi stadiona! Igrači Osasune okružili Viniciusa, Ancelotti smirivao zvijezdu Real Madrida

‘Bio sam jako ljut zbog toga što je Vinicius rekao, a Nacho i Lucas Vazquez dali su mi za pravo‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 07. svibanj 2023. 09:24

Nema sumnje da je Vinicius Junior sjajan, vrhunski nogometaš, ali još uvijek nije kompletan. Prelako podliježe pritiscima i provokacijama, potvrdio je to još jednom i u finalu Kupa kralja s Osasunom.

Brazilac je u prvom poluvremenu prodorima po lijevoj strani izluđivao svog čuvara Nocayolu, s kojim se sukobio na poluvremenu. S Rubenom Penom se zakačio zbog lakta kojeg mu je ovaj podmetnuo u jednom duelu, a imao je okršaj i s kapetanom suparničke momčadi Davidom Garcijom. Vinicius je nakon jednog laganog duela tražio kazneni udarac, a Garcia ga je nakon toga ‘očinski‘ pogladio po kosi, što se Brazilcu nikako nije svidjelo te je burno reagirao.

Sve što se kuhalo na terenu u prvoj dionici finala proključalo je u hodnicima La Cartuje, stadiona u Sevilli na kojem je odigrano veliko finale. Pričuvni igrači Osasune okružili su Viniciusa kojem se nije svidio komentar suparnika te je krenuo u obračun, no kao mirotvorac se pojavio Realov Lucas Vazquez.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

I napadač Osasune Chimy Avila osjetio je potrebu nešto reći Viniciusu, no i njega je smirio Vazquez.

Gužva se ubrzo smirila, a tome je pridonijela i pojava suca Sancheza Martineza, jer su i sami igrači shvatili da im ne treba žuti ili crveni karton na poluvremenu finala Kupa...

Uoči početka drugog poluvremena Realov trener Carlo Ancelotti dao je nekoliko savjeta Viniciusu nastojeći ga smiriti i fokusirati ga na igru, dok je Avila nakon utakmice prokomentirao sukob s Brazilcem.

- On ima puno toga za pružiti, volim ga kao igrača. Njegov trener ili suigrači će ga ispraviti. Bio sam jako ljut zbog toga što je Vinicius rekao, a Nacho i Lucas Vazquez dali su mi za pravo – kazao je Avila, koji je posebnu pohvalu uputio brojnim navijačima Osasune.

Linker
26. travanj 2024 03:08