Kadrovi sa San Mamés stadiona

 Screenshot (X)
NAVIJAČKI OBRAČUN

VIDEO Kaotični prizori iz Španjolske zasjenili utakmicu: ‘Znali smo da je klopka; Cilj je bio da nas sve pobiju‘

Navijače Atletica najviše je razljutila činjenica da ih nitko nije mogao zaštititi
Piše: SNObjavljeno: 01. ožujak 2024. 08:03

Uoči uzvratne utakmice španjolskog Kupa kralja između Athletic Bilbaa i Atletico Madrida (3:0) došlo je do incidenta između navijača oba kluba. Naime, kako prenosi radio Marca, oko 60 navijača Athletica napalo je nekoliko navijača madridskog kluba i to u trenutku kada su se nalazili u jednom lokalnom restoranu. Prema posljednjim informacijama jedan je navijač prevezen u bolnicu nakon što je zadobio teške ozljede glave.

U emisiji ‘El Larguero‘ na Cadena SER supruga jednog od navijača Atlético Madrida napadnutih u Bilbau otkrila je kroz kakav su pakao prošli.

- Sve je bilo loše organizirano. Nogometni klub Bilbao je još ranije izvijestio kako neće biti nikakvog posebnog okupljališta ni parkirališta za autobuse s navijačima, već su ih ostavili na ulicama i poručili kako svatko može ići gradom kako hoće. Znali smo da je klopka - započela je Ana Manuu Carreñu.

Naime, jedna skupina navijača je u odlučila otići u restoran kako bi nešto pojeli uoči same utakmice, a potom je tamo uletjela druga grupa navijača. U čitavom kaosu jednom djetetu je otvoreno lice, a drugo su udarili bocom u lice i oko.

Navijači su potom pozvali Hitnu, a u trenucima dok su je čekali da dođe naletio je novi val u kojem je jedna djevojka dobila udarac dok je izašla zapaliti cigaretu. Suprug unesrećene smatra kako je od udarca pretrpila pijelom vilice.

Navijače Atletica najviše je razljutila činjenica da ih nitko nije mogao zaštititi.

- Ne razumijemo. Što smo trebali napraviti, obavijestiti sve da smo u lokalu, da smo napadnuti. Oni su ušli unutra s ciljem da nas pobiju, a pomoći nema.

Linker
22. travanj 2024 05:33