Automobil, Immobile

 Screenshot (Twitter, AGTW)
NESREĆA U RIMU

VIDEO: Kapetan Lazija hospitaliziran nakon sudara s tramvajem, pogledajte što je ostalo od njegovog automobila

Ciro Immobile sudjelovao je u prometnoj nesreći, talijanski napadač lakše je ozlijeđen
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 16. travanj 2023. 12:05

Ciro Immobile, napadač Lazija doživio je prometnu nesreću jutros u Rimu. Prema prvim rekonstrukcijama, tramvaj broj 19 prelazio je most Ponte Matteotti, koji povezuje četvrt Flaminio s Prati, nekoliko kilometara od Olimpijskog stadiona, i sudario se s nogometaševim automobilom, te ga uništio.

- Tramvaj je prošao kroz crveno. Srećom, dobro sam, samo me malo boli ruka - rekao je kapetan Lazija.

U nesreći su sudjelovali i drugi automobili, sedam je ljudi prevezeno kolima hitne pomoći u bolnicu, napadač Lazija s kćerima, od kojih je jedna napustila mjesto nesreće sa steznikom za vrat, nekoliko putnika u tramvaju i vozač tramvaja.

Kako bi se rekonstruirala dinamika nesreće, udar se ipak dogodio pri određenoj brzini: tramvaj je zapravo skočio iz tračnica, čak je izašao izvan nogostupa koji prolazi uz njega. U nesreći je uništen prednji dio Immobileovog automobila Land Rover Defender.

Immobile zadobio složeni prijelom rebra

Premda je sve uvjeravao da je dobro, Immobileu je dijagnosticirana trauma kralježnice, najvjerojatnije ozljeda vrata i složeni prijelom 11. rebra s desne strane.

"Nogometaš ostaje na promatranju na odjelu hitne medicine pod vodstvom profesora Francesca Franceschija sa sveučilišne bolnice Agostino Gemelli IRCCS u Rimu," objavio je klub u nedjelju. (Hina)

Linker
23. travanj 2024 04:10