Andrej Kramarić

 DANIEL ROLAND Afp
SJAJNO OTVARANJE

VIDEO: Kramarić furiozno krenuo u novu sezonu! Utrpao tri gola protivniku i upisao se u povijest kluba

Hrvatski reprezentativac na fantastičan je način otvorio novu sezonu
Piše: SNObjavljeno: 24. kolovoz 2024. 17:26

Andrej Kramarić hat-trickom je otvorio novu sezonu u Bundesligi. Njegov Hoffenheim prvu utakmicu njemačkog prvenstva otvorio je protiv Kiela, a hrvatskom reprezentativcu nije trebalo dugo da se upiše u strijelce.

Već u šestoj minuti utakmice Kramarić je realizirao kazneni udarac i doveo svoju momčad u vodstvo.

Hrvatski reprezentativac ubrzo je postigao još jedan pogodak, zabio je i u 37. minuti. Dobio je loptu na petercu te ju je pospremio u mrežu iza vratara Weinera.

image
DANIEL ROLAND Afp

Gosti su u 63. smanjili preko Alexandera Bernhardssona, međutim fantastičnu utakmicu i kompletiranje hat-tricka Kramarić je zaključio trećim pogotkom u 87. minuti. Kiel je preko Shuto Machinoa u 89. uspio ponovno smanjiti na samo gol zaostatka, no rezultat se više nije mijenjao te je na semaforu ostalo konačnih 3:2.

Kramarićev hat-trick pogledajte OVDJE.

Novim pogotcima Kramarić je samo nastavio s fenomenalnom formom s konca prošle sezone u Njemačkoj. Nadalje, postao je prvi igrač Hoffenheima koji je zabio ili asistirao u osam uzastopnih utakmica Bundeslige. Nevjerojatan niz Kramarić je započeo još početkom travnja, u 1:4 porazu protiv Mainza, a kako sada stvari stoje, 33-godišnji hrvatski napadač ‘ne planira‘ uskoro posustati.

image

SofaScore, Andrej Kramarić

SOFASCORE Sofascore

Linker
05. rujan 2024 11:06