SCREENSHOT Screenshot
POGLEDAJTE GOLOVE

VIDEO: Kramarić u stilu otvorio novu sezonu! Vatreni dvaput zatresao mrežu, prvi gol posebna je krasotica

Niželigaš je iznenadio stanovnika Bundeslige, a onda je pozornicu preuzeo hrvatski reprezentativac
Piše: SNObjavljeno: 14. kolovoz 2023. 21:01

Hoffenheim je u Prvoj rundi Kupa Njemačke nadigrao niželigaša VfB Lübeck s visokih 4:1, a briljirao je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić. Naš napadač utakmicu je završio kao dvostruki strijelac, a prvi pogodak posebna je krasotica.

Krenulo je nezgodno za bundesligaše na stadionu Lohmuhle - Lübeck je u 35. minuti stigao do vodstva preko Tarika Gozusirina, preciznog s bijele točke. No, već sedam minuta kasnije okupljenici su mogli svjedočiti potezu utakmice u režiji napadača Vatrenih.

Kramarić je dobio loptu u protivničkih 16, s nekoliko brzih poteza izbacio svog čuvara iz igre i majstorski potegnuo s ruba kaznenog prostora. Imao je domaći vratar tu loptu "na ruci", ali očito je udarac Kramarića bio presilovit, pa je lopta svejedno završila u mreži.

PRVI POGODAK KRAMARIĆA POGLEDAJTE OVDJE

U 60. minuti Kramarićev pogodak vrijedio je i potpunog preokreta. Ovog puta hrvatski napadač bio je precizan s bijele točke, a do kraja su za Hoffenheim još zabijali Marius Bulter i Julian Justvan, potonji na asistenciju novoangažiranog Wouta Weghorsta.

DRUGI POGOTAK KRAMARIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Andrej Kramarić u stilu je otvorio i najavio sezonu, za pet dana slijedi mu prvi bundesligaški ogled protiv Freiburga.

Linker
02. svibanj 2024 22:59