Paul Gascoigne u alkoholiziranom stanju
 SCREENSHOT
OPET POSRNUO

Video: Legendarni nogometaš dotaknuo samo dno! Teturao parkingom dok su ga konobari vodili iz restorana

Englez je ponovno viđen kako pijan tetura po cesti što je zabrinulo njegove obožavatelje
Piše: SNObjavljeno: 14. listopad 2021. 15:28

Paul Gascoigne je jedan od najvećih nogometaša u povijesti ove igre i apsolutna legenda Engleske. Legendarni Gazza je nekada oduševljavao u dresu Newcastlea, Tottenhama, Lazija, Glasgow Rangersa, Middlesbrougha i Evertona, a karijeru je okončao 2004. godine i od tada ne radi gotovo ništa.

Odlične igre su mu donijele veliku slavu, a s njom je stigla i ovisnost o drogama i alkoholu zbog koje je više puta bio na odvikavanju koje, čini se, nije uspjelo. Bivši nogometaš je opet teturao po ulici. Ovoga puta 54-godišnjak je uočen kako oko 13 sati izlazi iz jednog ribljeg restorana u Bournemouthu i to uz pomoć osoblja koje ga je moralo iznijeti do automobila.

>>> Video alkoholiziranog Gazze pogledajte OVDJE!

image
Paul Gascoigne u alkoholiziranom stanju
SCREENSHOT

"Nisam ni shvatio da je pijan dok se nije počeo kretati. Volio bih da sam mu prišao i pomogao. Srce mi se slama kad vidim takvu legendu u tom stanju. Ne mogu mu prići i zahvaliti na svemu onome što znači svima nama. Netko ga treba probuditi i pomoći mu", ispričao je Paul Bailes, veliki Gazzin obožavatelj koji je prolazio i vidio cijeli prizor.

Gascoigne je u veljači rekao kako će "uvijek biti alkoholičar" i dodao kako sada smije popiti koju čašu vina i nekoliko piva ako baš poželi". Ipak, izgleda da je opet pretjerao i da je ovisnost još jednom uzela maha.

Linker
08. svibanj 2024 21:16