Paul Gascoigne je sve šokirao neočekivanim potezom

 SCREENSHOT/TWITTER
ŠTO MU JE BILO U GLAVI?

VIDEO: Legendarni Paul Gascoigne šokirao cijeli svijet, pozvao dječaka na teren, a onda ga ozlijedio

Mladi navijač je htio potpis na loptu, a umjesto toga je završio na podu i zaradio ozlijedu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. ožujak 2022. 21:55

Legendarni engleski nogometaš Paul Gascoigne je šokirao potezom koji je privukao veliku pozornost svih svjetskih medija. Gascoigne je zaigrao u prijateljskoj utakmici povodom 150. rođendana Rangersa, a odmah se vidjelo da nije u najboljoj formi.

Gazza se jedva kretao po terenu, ali i takav je uspio zabiti za 3:2 i izazvao erupciju oduševljenja na tribinama. Ni sam nije skrivao koliko mu znači ponovno zabiti gol pa je tom prilikom i pustio suzu. Ipak, taj divni trenutak je pokvario skandaloznim potezom kojim je šokirao cijeli svijet.

U jednom je trenutku pozvao mladog navijača da se spusti na tener. Kada je dječak krenuo trčati prema Gascoigneu da mu potpiše loptu, Gazza mu je pokazao gdje da ide, a onda ga i sapleo i srušio na teren.

Ovaj potez je rabjesnio navijače na tribini, ali i šire. Video na kojem se vidi pad dječaka koji je tom prilikom pao na loptu i ozlijedio se, a na kojem se vidi i kako se Gazza smije, je obišao cijeli svijet, a kritike na račun legende ne prestaju stizati. Nikome nije jasno što mu je došlo u glavu da tako nešto napravi.

Linker
20. travanj 2024 01:50