screenshot
SKUP JE TO SPORT

VIDEO: LEGENDARNI RONALDINHO IZ HLADNOG ZATVORA ULETIO U HOTEL KOJI NE MOŽE BITI LUKSUZNIJI Evo u kakvom su čudu smješteni Brazilac i njegov brat

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2020. 10:51

Bivši nogometaš Brazila i jedna do najvećih nogometnih zvijezda u povijesti, legendarni Ronaldinho, pušten je iz zatvora u Paragvaju nakon što je prije nekoliko dana pokušao ući u državu s lažnom putovnicom.

Sada je zbog pandemije koronavirusa odveden u izolaciju u luksuzni hotel s pet zvjezdica, a prije nego li je ušao u svoju sobu izmjerena mu je temperatura.

Brazilčev apartman krasi veliki bračni krevet veličine dva kraljevska, ogroman balkon te TV od 55 inča, veliku kupaonu te kuhinju. Do Ronaldinha smješten je njegov brat Roberto u sobi koja je namenjena visokim državnicima i poznatim privrednicima.

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO

Prema nekim informacijama smještaj bi ih trebao koštati oko 380 dolara po noći, ali bi cifra mogla u konačnici biti i veća.

Hotel se nalazi u sklopu zgrade iz 19. stoljeća, na krovu se nalazi bazen i nekoliko barova, ali je trenutačno zatvoren zbog koronavirusa.

Linker
23. travanj 2024 09:34