screenshot
DRAMA NA OTOKU

Video: Luda završnica utakmice u Engleskoj! U 94. otišli na dva gola prednosti, pa onda sve prosuli u 99. minuti

Raritet je da obje momčadi u sudačkoj nadoknadi postignu po dva pogotka
Piše: Andro PolićObjavljeno: 31. listopad 2022. 16:54

Nekoć su bili članovi Premier lige, a sada se vode spektakularne bitke u trećem rangu. U 17. kolu treće engleske lige (League One) Charlton i Ipswich odigrali su nesvakidašnju utakmicu u kojoj je sve bilo normalno do sudačke nadoknade u koju se ušlo s rezultatom 2-2, a onda je krenula ludnica.

Prvo je Freddie Ladapo u 91. minuti zabio za vodstvo Ipswicha, da bi tri minute kasnije Sam Morsy podebljao njihovo vodstvo i, kako se činilo, potvrdio pobjedu, naročito iz razloga jer je sudac na semaforu pokazao kako će se igrati šest minuta nadoknade. Burno su igrači Ipswicha s navijačima proslavili svoj četvrti pogodak, izgledalo je to kao uvertira u veliko slavlje koje je trebalo uslijediti nakon utakmice. Dobar dio domaćih navijača već je napustio stadion, a nakon posljednjeg pogotka gostiju, moglo se vidjeti kako su izlazi s tribine zakrčeni, jer su pristaše Charltona ubrzano tražile izlaz kako ne bi gledali novi poraz svoje momčadi. Ipak, pokazalo se kako su propustili potpuni show.

U 96. minuti Terell Thomas smanjio je na 3-4, a činilo se kako je to bio tek utješan pogodak, međutim, tri minute kasnije novo iznenađenje. George Dobson pogodio je u 99. minuti i postavio konačan rezultat na 4-4, a zaista je raritet da obje momčadi u nadoknadi postignu po dva pogotka.

Ludih 10 minuta nadoknade pogledajte ovdje

Linker
24. travanj 2024 18:58