Benjamin Šeško u skoku

 JURE MAKOVEC Afp
ZABILA I ZVIJEZDA CITYJA

VIDEO: Ludo slavlje u Ljubljani! ‘Slovenski Haaland‘ potegnuo s 30-ak metara i šokirao Norvežane

Haaland je zabio za vodstvo Norveške, a onda je na scenu stupio igrač kojeg naveliko uspoređuju s njim
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 24. rujan 2022. 20:05

Sadašnjost Red Bull Salzburga danas je bila bolja od prošlosti Salzburga. Drugim riječima, Benjamin Šeško, kojeg su neki mediji već odavno prozvali ‘Slovenskim Haalandom‘ je golom i asistencijom Sloveniji omogućio 2:1 pobjedu protiv Norveške u petom kolu skupine 4 Lige B u Ligi nacija.

Erling Haaland je prvi zatresao mrežu kad je iskoristio jednu pogrešku u Slovenskoj obrani u 47 minuti i doveo Norvešku u vodstvo. Bila je to sedma utakmica za redom (kad se zbroje i utakmice u dresu Manchester Cityja) da je ovaj robusni napadač postigao barem jedan pogodak. Međutim, Slovenci su do kraja preokrenuli. Najprije je Šporar dobro ispratio loptu koju je Šeško poslao na drugu stativu i poravnao vodstvo (69), a zatim je 19-godišnji napadač Salzburga u 81. minuti s trideset metara pogodio za konačan rezultat.

POGOTKE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Norveška je trenutno vodeća u skupini s 10 bodova u pet odigranih utakmica dok je Slovenija treća s pet bodova u isto toliko susreta. Druga utakmica ove skupine između Srbije i Švedske na rasporedu je danas u kasnijem terminu (20:45).

Linker
22. travanj 2024 23:02