Screenshot
BILO JE SVEGA

VIDEO: Masovni okršaj igrača Reala i Barce u prijateljskoj utakmici! Međusobno se udarali, davili...

Thibaut Courtois je pretrčao gotovo cijeli travnjak da obrani svoje suigrače
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 24. srpanj 2022. 09:17

Okršaj Reala i Barcelone na Allegiant stadionu u Las Vegasu bio je sve samo ne klasičan prijateljski susret dvaju klubova. Toj tezi u prilog ide i incidentna situacija koja se dogodila potkraj prvog poluvremena.

U 42. minuti utakmice, naime, Vinicius Junior uzeo je loptu na svojoj polovici terena i odlučno se sjurio prema Barceloninom golu. U svom okomitom trku izbacio je najprije Gavija, a potom Sergija Busquetsa i Andreasa Christensena, da bi na koncu bio grubo prizemljen od strane Jordija Albe.

Nakon tog starta, Vinicius je ušao u raspravu s 33-godišnjim katalonskim bekom, a to je izazvalo čitav domino efekt obračuna na terenu.

OKRŠAJ IGRAČA REALA I BARCELONE POGLEDAJTE OVDJE

Rodrygo se žestoko sukobio s Busquetsom i Gavijem, Rudiger je završio u poprilično agresivnom klinču s Araujom, u metež je „uletio“ i Thibaut Courtois koji je pretrčao gotovo cijeli travnjak da obrani svoje suigrače. Bilo je tu guranja, natezanja, davljenja i udaranja stoga je pravo čudo kako je sudac Mark Allatin nakon cijele situacije samo Albi dodijelio žuti karton i to zbog starta koji je prethodio međusobnim obračunima i kompletnoj „frci“.

Linker
03. svibanj 2024 20:39