Mbappe je imao poseban doček u Kamerunu

 SCREENSHOT/TWITTER
ČUVA GA I VOJSKA

VIDEO Mbappé se vratio u zemlju porijekla, scene su nestvarne: ‘Što je ovo, Kim Jong Un?!‘

Osim druženja s poznatim sportašima, francuska zvijezda odradila je i humanitarni dio putovanja
Piše: SNObjavljeno: 09. srpanj 2023. 14:53

Dok se oko njegova imena svakodnevno stvaraju nastavci transfer sapunica, on se odlučio na odlazak u Kamerun. Kylian Mbappé posljednje dane provodi u rodnoj zemlji svog oca, a domaćini ga vjerno prate na svakom koraku, dok se za njegovo osiguranje brine čak i vojska. Nogometna zvijezda u afričkoj se državi susrela i s premijerom, Josephom Nguteom, a prvi mu je ovo odlazak u Kamerun još od tinejdžerskih dana, prenosi BBC.

image
DANIEL BELOUMOU OLOMO Afp

Osim što se susreo i s Francisom Ngannouom, UFC, zvijezdom, zaigrao je i košarku s Joakimom Noahom, bivšim NBA igračem. Dio putovanja posvetio je i humanitarnoj akciji, kao i posjetu djeci s poteškoćama, koju njegova zaklada podupire.

image
DANIEL BELOUMOU OLOMO Afp
image
DANIEL BELOUMOU OLOMO Afp

Koliko su Kamerunci bili oduševljeni njegovim posjetom, svjedoče i fotografije na kojima je konstantno okružen masom ljudi, ali i zaštitara. Posebno zanimljive su snimke na kojima igrač PSG-a prolazi okružen vojnicima po blatnom terenu, čak i dok je u vozilu, što su neki usporedili i sa scenom u kojoj se našao sjevernokorejski vođa, kojega su zaštitari čuvali na sličan način.

"Što je ovo, Kim Jong Un?", "Ovo je sramota", "Zarađuje više od cijele države, što očekujete?", samo je dio komentara.

Linker
21. veljača 2024 21:26