Josh Cavallo je javno priznao da je gej

 SCREENSHOT
DUGO JE SKUPLJAO HRABROST

VIDEO: Mladi nogometaš suigračima priznao da je gej, a njihova reakcija jasno pokazuje što misle o tome

Josh Cavallo koji nastupa za Adelaide United je u javnost izašao s informacijom da je homoseksualac
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. listopad 2022. 09:43

Australac Josh Cavallo široj je javnosti postao poznat prije godinu dana kada je na Instagramu javno priznao da je gej i tako postao jedan od prvih nogometaša koji je tu informaciju podijelio sa svijetom. Nogometaš Adelaide Uniteda otvoreno je progovorio o svojoj seksualnosti.

"Želim podijeliti s vama nešto osobno. Ja sam nogometaš i gej sam", poručio je tada Cavallo pa dodao:

"Dok sam odrastao, naučio sam živjeti život u laži. Posljednjih šest godina sam se mučio sa svojom seksualnošću. Danas ću izaći u javnost i reći da sam homoseksualac. Ja sam gej nogometš", rekao je tada Josh.

Cavallo je dodao i kako je to najprije podijelio sa svojim suigračima koji su ga odmah prihvatili i pružili mu podršku, a sada se pojavila i snimka njihove reakcije kada im je priopćio da je gej.

Mladi nogometaš je priznao i kako je dugo skupljao hrabrost da javno otkrije da je gej. Kada je jednom to i napravio, dobio je podršku od cijelog svijeta. Javili su mu se velikani poput Juventusa, Barcelone, Liverpoola i Arsenala, a podršku je dobio i od brojnih zvijezda kao što su Griezmann, Gerrard, Pique i Rio Ferdinand, a oduševio je i Zlatana Ibrahimovića koji mu je poručio:

"Ti si šampion. Nogomet je za svakoga. Veliki respekt", podržao je mladog nogometaša švedski napadač.

Linker
07. svibanj 2024 08:56