TOM DUBRAVEC/CROPIX
‘PRIČA O PONOSU‘

VIDEO Modrić danas stiže u Mostar: ‘Zrinjski ima posebno mjesto u mom srcu‘

‘Tu su moji prvi seniorski koraci koje sam napravio i postao profesionalni nogometaš‘
Piše: SNObjavljeno: 15. srpanj 2024. 11:22

Luka Modrić prisustvovat će premijeri filma "HŠK Zrinjski - Priča o ponosu" u ponedjeljak 15. srpnja u Mostaru.

Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače ugostit će našeg kapetana, ali i izbornika Dalića, predsjednika HNS-a Marijana Kustića, legendu BiH nogometa i splitskog Hajduka Blaža Baku Sliškovića i brojne druge.

"U ponedjeljak će biti prisutan kompletan klub Zrinjski, imat ćemo čast da će taj događaj uveličati velikani poput Ivana Ćurkovića, Blaža Sliškovića i ostalih. Posjetit će nas i promociju filma će propratiti predsjednik HNS-a Marijan Kustić, kao i najbolji trener hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić. Ovdje vam možemo potvrditi i kako se nakon 20 godina u Mostar vraća i Luka Modrić. To je velika stvar i priznanje i Zrinjskom, Mostaru i nama koji smo radili na ovom filmu", izjavio je producent filma Neven Jerkić.

"Ne postoji nijedna snimka utakmice Zrinjskog prije 1945., ali postoje fotografije i zahvaljujući tome mi smo dobili respektabilnu fotoarhivu koju smo uspjeli iskoristiti i utkati u strukturu ovog filma na što sam beskrajno ponosan", naglasio je redatelj i scenarist Dragan Komadina.

"Zrinjski kao klub i Mostar kao grad imaju posebno mjesto u mom srcu. Tu su moji prvi seniorski koraci koje sam napravio i postao profesionalni nogometaš. Klub je stvarno puno narastao, igra europske utakmice, osvojio je već i dosta titula pa sam sretan zbog rezultata Zrinjskog i uspjeha kluba", rekao je Modrić u najavi premijere dokumentarnog filma.

Linker
01. rujan 2024 09:50