Damir Krznar
 SN
REAKCIJA TRENERA

Video: ‘Moglo je bolje, a i gore!‘ Krznar progovorio o ždrijebu, a onda i o Jakiću: ‘Reći ću samo jedno‘

‘Mi smo se domogli prvog cilja, a to je sudjelovanje u jednom od europskih natjecanja‘
Piše: SNObjavljeno: 27. kolovoz 2021. 13:51

Dinamo je saznao svoje protivnike u skupini Europske lige, a na putu do europskog proljeća ovog će im puta stajati Genk, Rapid iz Beča i engleski West Ham. Po završetku ždrijeba u Nyonu svoje je mišljenje o protivnicima dao i trener Modrih Damir Krznar.

- Moglo je bolje moglo je i gore, mislim da smo konkurentni u ovakvoj grupi. Grupa i atraktivna, a opet i kompetitivna, mi smo zadovoljni, u kojoj god grupi bili naš cilj je biti najbolji. To u ovoj gupi možemo dostići. Pokušat ćemo doći do barem prve dvije pozicije.

West Ham je definitivno najteži suparnik.

- Dolazi iz Premier lige i zvuči najmoćnije, ali sigurno je da ne treba podcjenjivati niti Genk. Tu su i Austrijanci s kojima smo se sudarili prošle godine, ali i protiv njih možemo polagati nade u pobjedu. Nismo razmišljali o tome koga želimo u skupini ili ne.

Kakva je situacija nakon Šerifa?

- To je završena priča. Mi smo se domogli prvog cilja, a to je sudjelovanje u jednom od europskih natjecanja. Idemo probati to usporediti sa situacijom iz prošle sezone. Niti tada se nismo kvalificirali za Ligu prvaka, pa smo napravili velike stvari u Europskoj ligi.

Kakva je situacija s kadrom?

- Intenzivno dogovaramo dovođenje još jednog stopera, hoće li biti još odlazaka to se još ne zna. Kada je pitanje utakmica za Osijek imamo puno ozlijeđenih igrača i morat ćemo vidjeti tko će zaigrati u toj utakmici.

Kakva je situacija s Jakićem?

- I ja se pitam kada čitam novine kakva je situacija s njim. On je dio naše momčadi, nije igrao u zadnjoj utakmici jer je bio ozlijeđen, ali na raspolaganju nam je za iduću utakmicu. Bilo je nekih disciplinskih prekršaja, a moje je autonomno pravo da onda igrača udaljim ili sa treninga, s utakmice ili novčanom kaznom to je na meni da odlučim.

Je li istina da je tražio transfer?

- Reći ću samo što nije istina, nije istina da je odbio igrati utakmicu.

Linker
06. svibanj 2024 23:41