ŠOK U NIZOZEMSKOJ

VIDEO: MRTAV PIJAN SKAKAO I PLESAO PO AUTOMOBILU! BIVŠA ZVIJEZDA REALA UHIĆENA NAKON INCIDENTA Pogledajte što radi jedan od najboljih veznjaka svijeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. lipanj 2019. 14:32

Wesley Sneijder (35) dospio je na naslovnice svih svjetskih medija, ali ovog puta razlog nije bio nikakav nogometni potez kojim je znao oduševljavati navijače na tribinama, već sramotno ponašanje u nizozemskom gradu Utrechtu.

Naime, vidno alkoholizirani bivši nogometaš Real Madrida i nizozemske nogometne reprezentacije uhvaćen je kako skače i pleše po automobilu. Na snimci se može vidjeti kako su ga ljudi u nekoliko navrata pokušali skinuti s vozila, ali on im je svima odlučio priušiti predstavu.

Jednom kada je konačno odlučio sići policija ga je otpratila u stanicu nakon čega je bio primoran platiti štetu od šest tisuća eura zbog štete koju je počinio na već spomenutom automobilu.

Sneijder je u svojoj bogatoj karijeri osvojio Ligu prvaka s Interom, nosio je i dres Real Madrida te Ajaxa, Galatasaraya i Nice. Trenutačno brani boje katarskog Al Gharafa.

Linker
13. svibanj 2024 09:56