LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA Lapresse/ddp Usa/profimedia
PUN EMOCIJA

VIDEO Napustio ih je dok je proživljavao pakao, a sada mu se klanjaju. Navijači su ga iznenadili, briznuo je u plač

Ovo će vjerojatno biti posljednja utakmica u Quagliarellinoj karijeri
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 04. lipanj 2023. 22:02

Napadač Sampdorije Fabio Quagliarella (40) rasplakao se nakon što je dobio iznenađujuću nagradu od ultrasa Napolija, zato što se očekuje da će otići u mirovinu. Talijan je kroz vrijeme imao dosta mučan odnos sa svojim matičnim klubom, ali je on kasnije izglađen.

Ovo će vjerojatno biti posljednja utakmica u Quagliarellinoj karijeri u Serie A i još nije potvrđeno hoće li se umiroviti, iako izgleda da je to najvjerojatnija sudbina za 40-godišnjaka - nakon ispadanja Sampdorije u drugi rang talijanskog nogometa.

Sudbina je odlučila da zadnja utakmica bude domaća. Navijači grada i Napolija iznenadili su ga nagradom od navijača, koja je uključivala i fotografiju njegovog vremena u klubu.

Bio je to emotivan trenutak nakon kojeg je napadač briznuo je plač, a tješili su ga vođe Napolijevih ultrasa. Na tribinama se nalazio i transparent.

- Ponosni sine Partenope, od tegobne prošlosti do slavne sadašnjosti, tvoj je znoj natopio naš dres, nikad te tvoj narod neće zaboraviti. Hvala, Fabio! – pisalo je na transparentu.

Quagliarella je bio vrijeđan mnogo godina nakon što je napustio Napoli, sve dok se nije otkrio da je otišao zato što je imao posla s ‘uhoditeljem iz noćne more‘ koji mu je ‘napravio pakao od života‘.

Od tada mu se ultrasi nastojali odužiti i pokazati koliko je zaista voljen u svojem gradu.

Nastavio je plakati tijekom zagrijavanja, te je čak rekao novinaru DAZN-a: ‘Kako bih sad trebao igrati?‘

Linker
19. travanj 2024 10:29