SCREENSHOT
JE LI OVO MOGUĆE?

VIDEO: Navijači u totalnom šoku, nitko ne može vjerovati koliko se udebljao jedan od najboljih nogometaša svijeta

Jedno je sigurno, ovo se vlasnicima njegova Al Hilala zasigurno neće svidjeti
Piše: SNObjavljeno: 29. siječanj 2024. 10:04

Ako je suditi prema posljednjim fotografijama i snimkama, za Brazilca Neymara nogomet je trenutačno u drugom planu. Ovaj inače veliki nogometni znalac već nekoliko mjeseci odmara nakon ozljede koljena, a u tom je vremenu nakupio priličan broj kilograma.

Treba reći kako se i proteklog vikenda pojavio i na rođendanskoj proslavi legendarnog Romarija na kojoj je sve šokirao svojim izgledom. Ovako na prvu, izgleda kako je Neymar natukao ‘stotku‘, a to nije promaklo niti navijačima koji se sada sprdaju s njegovim izgledom.

"Neymar trenira naporno u kuhinji"; "Zašto se Neymar deblja"; "Neymar čini sve da stigne Ronalda‘‘ - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

I u vremenu kada je igrao za PSG znao se na pripremama pojaviti s kojim kilogramom viška, ali ovo je za jednog ozbiljnog sportaša prešlo sve granice. Jedno je sigurno, ovo se vlasnicima njegova Al Hilala zasigurno neće svidjeti.

Podsjećamo, Brazilac je još u jesen prošle godine pokidao križne ligamente, a za vjerovati je kako će pauza trajati još nekoliko mjeseci.

Linker
28. travanj 2024 10:34