Cristiano Ronaldo predstavljanje

 SCREENSHOT
ŽELE NOVE ‘GALACTICOSE‘

Video: Ne, ovo nije utakmica, ovo je predstavljanje Cristiana Ronalda! Zvijezda izazvala kaos na tribinama

Klub je primio oko 130.000 zahtjeva navijača, samo ih je 25.000 imalo sreće kupiti ulaznicu.
Piše: HinaObjavljeno: 03. siječanj 2023. 18:58

Portugalski nogometni majstor Cristiano Ronaldo (37) službeno predstavljen u utorak u Rijadu, nakon što je potpisao ugovor za saudijski Al Nassr.

Saudijsku Arabiju trese "Ronaldomanija" od objave njegovog dolaska u Al Nassr. Klub je primio oko 130.000 zahtjeva navijača za ulaznicama za Ronaldovo predstavljanje na stadionu Mrsool Park. Međutim, samo ih je 25.000 imalo sreće kupiti ulaznicu koja je stajala četiri dolara, a sav prihod će biti uplaćen u humanitarne svrhe.

Uz glavne prometnice Rijada osvanuli su transparenti "Hala (dobrodošao) Ronaldo", a navijači su stajali u ogromnim redovima kako bi kupili Al Nassrovu majicu s imenom portugalske zvijezde i njegovim kultnim brojem N.7.

"Azija nikada nije vidjela ovako nešto", izvještava dnevnik Gulf News. "Kamo god ode, plijenit će pozornost i ako samo 10% njegovih pratitelja bude zainteresirano za njegov novi klub, Saudijska liga će postati jedna od najgledanijih na svijetu."

Nakon druženja s novinarima, Ronaldo je predstavljen i navijačima koji su ga dočekali ovacijama.

DOČEK ZA RONALDA ZA STADIONU AL NASSRA POGLEDAJTE OVDJE

"Proslavit ćemo dolazak Ronalda, a potom nastaviti raditi na drugim pojačanjima," rekao je jedan od klupskih dužnosnika rekavši kako Al Nassr želi osnovati "nove Galacticose", referencu na Real Madrid iz 2000-ih i njegovu gomilu zvijezde, od Portugalca Luisa Figa do Engleza Davida Beckhama, preko Brazilca Ronalda i Francuza Zinédinea Zidanea.

"Uskoro ćemo podržati i ostale naše klubove za kvalitetne ugovore s međunarodnim zvijezdama," istaknuo je Abdulaziz bin Turki Al-Faisal, ministar sporta zemlje.

Linker
26. travanj 2024 10:59