REUTERS/Rafael Marchante
NASTAVIO TAMO GDJE JE STAO

VIDEO: NEKADAŠNJI HRVATSKI REPREZENTATIVAC I NAJBOLJI IGRAČ HNL-a BRILJANTNO JE OTVORIO SEZONU! Pogledajte njegov atraktivan gol na startu prvenstva

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. ožujak 2020. 14:16

Bivši nogometaš Rijeke i Hajduka Marin Tomasov zabio je posljednji pogodak na utakmici uvodnog, prvog kola kazahstanskog nogometnog prvenstva. Njegova je Astana na svom terenu dočekala momčad Kyzyizhara, a naš je nekadašnji reprezentativac poentirao na samom kraju utakmice za konačnih 4:0.

Tomasov je tako nastavio tamo gdje je stao u dresu Astane prošle sezone. Tada je u ukupno 42 utakmice za klub iz kazahstanske prijestolnice u svim natjecanjima zabio 26 pogodaka. U prvenstvu je stao na 19 i bio na diobi mjesta vodećeg strijelca lige.

Podsjetimo, 32-godišnji Zadranin iz Rijeke je otišao na samom početku njene šampionske sezone 16/17, tada na posudbu u Al Nassr kojeg je u tom trenutku vodio Zoran Mamić. Saudijci su ga mogli otkupiti nakon godine dana za dva milijuna eura, no to se nije dogodilo pa ga je Rijeka poslala na posudbu u Astanu, nakon čega su Kazahstanci i otkupili njegov ugovor.

Jedini nastup za A-vrstu hrvatske nogometne reprezentacije ima u prijateljskom dvoboju protiv Južne Koreje u rujnu 2013. godine.

Linker
27. travanj 2024 22:22