Fran Brodić pogodak
 SCREENSHOT
‘Iz jedan u dva‘

Video: Nekadašnji talent desetljeća oživljava karijeru! Pogledajte što je bivši dinamovac napravio Gorici

Igrao je i za neke talijanske klubove, da bi karijeru sada vraćao na pravi kolosijek u Kustošiji
Piše: Toni RoićObjavljeno: 13. studeni 2020. 20:45

U petak su prijateljsku utakmicu u Velikoj Gorici odigrali domaći prvoligaš i drugoligaš iz Zagreba Kustošija, a bilo je "iz jedan u dva", odnosno Gorica je vodila 2:0 na poluvremenu, a na kraju izgubila 2:3.


Ognjen Mudrinski je s dva pogotka zamaskirao slabije izdanje domaćih u prvom poluvremenu, ali u drugom na scenu je stupio Fran Brodić. U nekad moćnoj omladinskoj školi sadašnjeg četvrtoligaša Zagreba, Fran Brodić bio je označavan talentom desetljeća, što ga je ubrzo odvelo u Maksimir, odnosno Dinamo, pa kasnije u Club Brugge i neke talijanske klubove, da bi karijeru sada vraćao na pravi kolosijek u Kustošiji.

Ono što je pokazao u Velikoj Gorici, bilo je ne samo na prvoligaškoj razini, već mnogo više od toga. Poigravao se obranom Gorice, dijelio lopte suigračima i s dva pogotka potpuno preokrenuo rezultat. Prije toga za goste je zabio i Šlogar.

1:24:30 (asistencija), 1:40:00 (gol za 2:2), 1:51:15 (gol za 2:3)


Budući da strateg Gorice Dambrauskas uporno traži kretora igre, možda su on i sportski direktor Nikoličius već sinoć Brodiću predložili zamjenu dresova. Uostalom, iz Kustošije su već doveli Kristijana Lovrića, premda se te jeseni 2018. nije naigrao prije odlaska Iyayija Atiemwena u Dinamo.

Linker
30. rujan 2023 20:09