Fernando Torres (desno)

 JIJI PRESS/Afp
ZARADIO ISKLJUČENJE

VIDEO: Neviđen ispad Torresa na utakmici juniora. Bivšem suigraču prijetio da će mu ‘raznijeti glavu‘

Alvaro Arbeloa mu je odgovorio da "može početi kada god želi"
Piše: Domagoj KoprivnjakObjavljeno: 15. svibanj 2023. 13:26

Proslavljeni igrač Liverpoola i španjolske reprezentacije Fernando Torres isključen je u produžecima drugog susreta juniora Atletico Madrida te njihovog najvećeg rivala Real Madrida čiji je trener Alvaro Arbeloa.

Real Madrid slavio je u prvoj utakmici rezultatom 2:0, a budući da je Atletico istim rezultatom vodio nakon regularnog dijela druge utakmice, otišlo se u produžetke. Mladi ‘Los Blancosi‘ vratili su se u život s dva pogotka što se posebno nije svidjelo treneru Atletica.

Torres je nakon drugog pogotka ljutito protestirao te rekao bivšem suigraču "da će mu raznijeti glavu", na što mu je Arbeloa odgovorio da "može početi kada god želi". Torres je nakon te izjave zaradio crveni karton, dok je Arbeloa prošao samo sa žutim, prenosi Daily Mail.

Nekoliko navijača Reala prišlo je Torresu i zamjerilo mu na ponašanju, a on je prilikom odlaska s terena jednog od njih nazvao klaunom. Rezultat se više nije mijenjao te je s konačnih 4:2 Real prošao u polufinale kupa gdje će igrati protiv Las Palmasa.

Linker
02. svibanj 2024 21:05