SCREENSHOT Twitter/x
NEOBJAŠNJIVA SITUACIJA

VIDEO Neviđena glupost Bilićevog nogometaša: Je li ovo najbizarniji kazneni udarac ikad?

Momčad hrvatskog stručnjaka produbila je krizu protiv posljednje ekipe ljestvice
Piše: SNObjavljeno: 07. prosinac 2023. 22:32

U 16. kolu saudijskog prvenstva viđen je iznimno bizaran kazneni udarac, a skrivio ga je nogometaš Slavena Bilića - stoper Fahd Mohammed Al-Harbi.

Bilićeva momčad Al-Fateh poražena je 0:2 na gostovanju kod Al-Hazema. Za hrvatskog stručnjaka to znači produbljenje teške krize. U posljednjih pet ligaških utakmica Al-Fateh je uknjižio samo bod, a preostale četiri utakmice izgubio bez zabijenog pogotka.

Tako je bilo i u četvrtak, no pogodak Al-Hazema za 2:0 definitivno je nešto o čemu će se posebno pričati. Al-Harbi napravio je neobjašnjivu glupost i ponudio kazneni udarac protivcimima u 14. minuti. Bilićev stoper je, naime, iz "čista mira" dotrčao do svog vratara Jacoba Rinnea, koji je držao loptu u rukama i spremao se na ispucavanje.

Al-Harbi mu je zatim prišao i, tko zna zašto, rukom udario loptu. Djeluje kao da mu je želio dati pet u znak čestitke, ali na kraju je dao kazneni udarac Al-Hazemu. Bilićevi igrači dugo su raspravljali sa sucem, ali on je ostao pri svojoj odluci. Toze je poentirao s bijele točke i upisao se u strijelce devet minuta nakon što je to učinio Bruno Viana.

SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE

Al-Fateh boravi na sedmom mjestu saudijske lige, a Al-Hazem je posljednji i unatoč ovoj pobjedi.

Linker
01. svibanj 2024 21:33