Toni Leistner zapamtit će ovaj ponedjeljak
 SCREENSHOT
RASPAD SISTEMA

Video: Nevjerojatan skandal i to u Njemačkoj! Slavni klub izbačen, nogometaš fizički napao navijača

Nogometaš posrnulog HSV-a davao je intervju, a onda je u jednom trenutku totalno "puknuo"
Piše: SNObjavljeno: 15. rujan 2020. 13:06

Povratak gledatelja na tribine definitivno nije legao jednom nogometašu. Nevjerojatne scene iz Njemačke! Dinamo iz Dresdena slavio je 4:1 protiv HSV (2:0 na poluvremenu) u njemačkom kupu, no rezultat s te utakmice posljednji je "podatak" koji se prepričava. Naime, jedan od nogometaša gostujuće momčadi odlučio se fizički obračunati s navijačem na tribini!

Pao je nekad moćni HSV s čak 4:1, izbačeni su iz kupa, a posebno emotivan u tom susretu bio je Toni Leistner, branič gostiju, jer je igrao protiv svog bivšeg kluba.

A kako navijači naviše "vole takve", bio je na meti navijanja cijelu utakmicu, a onda mu je u jednom trenutku - puknuo film. Iznenada je u jednom trenutku prekinuo davanje izjave nakon utakmice, počeo se penjati po tribinama, a onda je doslovno objema rukama zgrabio jednog od navijača i oborio ga na zemlju.

"Vrijeđali su mi obitelj i izgubio sam kontrolu.", rekao je ubrzo nakon incidenta.

"Ispričavam se zbog svog neprimjerenog ponašanja. Ovo se više neće ponoviti bez obzira kakve mi uvrede budu govorili", primirio se Toni, koji se obratio putem Instagrama.

"Vrijeđali su me u svom gradu, mom rodnom gradu. To nije problem. Problem je što su mi vrijeđali obitelj, suprugu, kćeri. Jednostavno, eksplodirao sam", napisao je.

Kazna još nije objavljena, a nema sumnje da će biti velika. Popustio je emocijama, nije trebao, iako ljudski razumljiva je njegova reakcija. No idući put će morati biti hladniji prema tribinama...

Linker
24. travanj 2024 14:26